TV PLAY

TV PLAY με νέο σχεδιασμό. Απολαύστε σταθερή, υψηλή ποιότητα σε ήχο που μεταδίδεται απευθείας από την τηλεόρασή σας στα ακουστικά σας με στυλ. Το αναβαθμισμένο Widex TV Play διαθέτει τις ίδιες κομψές σχεδιαστικές πινελιές με την υπόλοιπη σειρά Moment και η συνεργασία με τη Δανέζικη μάρκα κλωστοϋφαντουργικών Kvadrat δίνει στο TV Play μια άνευ προηγουμένου πινελιά αφής σε ένα ήδη βραβευμένο σχέδιο. Τα υφάσματα Kvadrat έχουν χρησιμοποιηθεί σε αμέτρητα κομμάτια κλασικού Δανέζικου σχεδιασμού και έχουν βασικές αρχές βιωσιμότητας.

ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ Τηλεοπτικές ΣΤΙΓΜΕΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΗΧΟ

Είτε θέλετε να ενημερώνεστε για τα πιο πρόσφατα τηλεοπτικά νέα είτε απλά να χαλαρώνετε με μια ταινία, το TV Play σάς βοηθά να ακούτε καλύτερα τον ήχο από την τηλεόραση.

Το TV Play σάς επιτρέπει να απολαύσετε πλήρως αυτό που θέλετε να δείτε και να ακούσετε μέσω των ακουστικών σας. Με την καινοτομία μας στην τεχνολογία διπλής κεραίας, το TV Play προσφέρει μέγιστη σταθερότητα ροής, ώστε να μην χάνετε ποτέ σημαντικές τηλεοπτικές στιγμές.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ

Θα θέλατε να ελέγχετε τον ήχο μέσω του smartphone σας; Ή χρειάζεστε μόνο ένα τηλεχειριστήριο;

Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο TV PLAY με το ακουστικό σας χρησιμοποιώντας ένα τηλεχειριστήριο RC-DEX ή μέσω της εφαρμογής Moment στο smartphone σας. Με την εφαρμογή μπορείτε επίσης να εξισορροπήσετε την ένταση της τηλεόρασης με ήχους του περιβάλλοντος ή συνομιλίες. Εξαρτάται από εσάς τι θέλετε να ακούτε.

WIDEX MOMENT ΚΑΙ TV PLAY

Το Widex Moment™ συνδέεται άψογα με το TV Play. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μεταδώσετε τον ήχο της τηλεόρασής σας απευθείας στα ακουστικά σας με την απίστευτη φυσική ποιότητα του ήχου – κάνοντας την τηλεόραση, τις ταινίες και τα παιχνίδια πραγματικά καθηλωτικά και πιο ευχάριστα.

Επιπλέον πληροφορίες

Κριτικές πελατών